Brezplačna dostava nad 40 eur & vračila v roku 30 dni!

Mini Cart

Poletja se večina med vami izjemno veseli. Tedaj imate veliko več prostega časa, ki ga koristno uporabite tudi za počitnikovanje na morju ali pa kjer koli drugje. Za še udobnejše in prijetnejše poletne dni pa poskrbijo primerna oblačila in obutev. Preprosta lahkotna poletna oblačila so odlična izbira, ki poskrbi za dobro dihanje vaše kože. Prav tako ne smejo manjkati ustrezni poletni čevlji, ki so praviloma odprti. Poletni sandali so daleč najbolj priljubljena vrsta obutve v tem času. Ker je na trgu izjemno veliko ponudbe, prav vsak med vami najde primeren kos tovrstnega obuvala.Nad poletnimi sandali pa se zlasti navdušujejo predstavnice nežnejšega spola. Medtem ko moški kdaj pa kdaj posežejo tudi po poletni obutvi iz pretekle sezone, si ženske vedno znova in spet želijo imeti kaj novega. A ne samo to. Poletni sandali v njihovi garderobni omari se nahajajo v številnih različicah. Medtem ko je ena vrsta sandal za poletje opremljena z izjemno visoko peto, je druga vrsta sandal z nižjo ali povsem nizko peto. A višina pete še zdaleč ni edini dejavnik, ki med seboj ločuje različne vrste poletnih sandal za ženske.

Continue Reading “Preprosta poletna oblačila s pisanimi sandali”
Continue Reading

Poletje dovoljuje veliko izbire – tako pri oblačilih kot pri obutvi. V javnosti lahko pokažete nekaj več gole kože, toda vse v mejah normale. Nekaj kosov oblačil in obutve vam je najverjetneje ostalo še iz prejšnje sezone, vsekakor pa si boste privoščili tudi nove – takšne, k so v modi, trendu in na sploh in. Predstavnice nežnejšega spola že pred poletjem brskajo za možnostmi odličnih kosov. Na seznamu must have opreme so vsekakor tudi poletni sandali.

Continue Reading “Odlični poletni outfiti za druženje s prijatelji ali v dvoje”
Continue Reading

Naša spletna prodajalna cityfashion.si je všečna tudi najzahtevnejšim strankam, saj v njej prav vedno najdete kaj novega. Tokrat največjo pozornost namenjamo naši ponudbi sandal. Poletni sandali različnih zasnov popestrijo še tako dolgočasen outfit. Če pa je ste velika pristašica pisanih oblek, se pri nas prav tako najde veliko vrst sandal v nevtralni barvi.

Continue Reading “Sandali s peto in veliko mero elegance”
Continue Reading

Vsaka ženska se zelo dobro zaveda, da so čevlji tisti modni dodatek, ki stilu in izbiri oblačil naredijo piko na i – pa naj si gre to za eleganten, športen ali pa nekoliko bolj sproščen izbor oblačil. Pri dopolnitvi vašega že tako odličnega stila v toplejšem letnem obdobju vam bodo pomagali primerno izbrani poletni sandali, ki so na voljo v različnih barvah, materialih in oblikah.

Continue Reading “Modni poletni sandali za vsako priložnost”
Continue Reading

Čeprav nenehno sledite modnim zapovedim, ni nujno, da vas ne bi mimogrede še kaj posebej presenetilo. Morda še niste odkrili prodajalne, ki bi vam lahko ponudila nekaj, kar nevede iščete že leta in leta.

Continue Reading “Bi vas lahko še kaj presenetilo? Vsekakor! Neverjetna izbira najprivlačnejših gležnarjev”
Continue Reading