Preprosta poletna oblačila s pisanimi sandali

Poletja se večina med vami izjemno veseli. Tedaj imate veliko več prostega časa, ki ga koristno uporabite tudi za počitnikovanje na morju ali pa kjer koli drugje. Za še udobnejše in prijetnejše poletne dni pa poskrbijo primerna oblačila in obutev. Preprosta lahkotna poletna oblačila so odlična izbira, ki poskrbi za dobro dihanje vaše kože. Prav tako ne smejo manjkati ustrezni poletni čevlji, ki so praviloma odprti. Poletni sandali so daleč najbolj priljubljena vrsta obutve v tem času. Ker je na trgu izjemno veliko ponudbe, prav vsak med vami najde primeren kos tovrstnega obuvala.Nad poletnimi sandali pa se zlasti navdušujejo predstavnice nežnejšega spola. Medtem ko moški kdaj pa kdaj posežejo tudi po poletni obutvi iz pretekle sezone, si ženske vedno znova in spet želijo imeti kaj novega. A ne samo to. Poletni sandali v njihovi garderobni omari se nahajajo v številnih različicah. Medtem ko je ena vrsta sandal za poletje opremljena z izjemno visoko peto, je druga vrsta sandal z nižjo ali povsem nizko peto. A višina pete še zdaleč ni edini dejavnik, ki med seboj ločuje različne vrste poletnih sandal za ženske.

Pisani poletni sandali

Spletna prodajalna s sandali za ženske s stilom

Ker boste najverjetneje to poletje ponovno želeli blesteti v povsem novih sandalih –izdelanih po zadnjih modnih smernicah, vas vabimo v spletno prodajalno cityfashion.si. V njej vas bo navdušila ogromna paleta najrazličnejših sandal za vroče dni. Namenjene so tako preživljanju prostega časa, prav tako so primerneza delo.Poletni sandali vas ne bodo navduševali samo z izjemno posrečenimi barvnimi kombinacijami, odtenki, vzorci in motivi. V celoti so res nekaj posebnega in nekateri modeli so tako mamljivi, da se jim nikakor ne boste zmogli kar tako odreči.

Za piko na i naj tokrat poskrbijo sandal

Poletni sandali bodo zagotovo letos kraljevali na vaših nogah; na morju, doma, v službi, na gala večeru ali kjer koli drugje. Če si boste izbrali izjemno posrečene, šik, glamurozne sandale, potem je skrb za primerno oblačilo še najmanjša. K takšni obutvi se odlično poda že povsem preprosto oblačilo v nevtralni barvi.Morda je letos čas, da kupite kakšen poletni kos obutve več in kakšno oblačilo manj. Naj tokrat za piko na i poskrbijo poletni sandali v noro lepih barvnih odtenkih.

Sandali s trakovi ali cofki

Poletni sandali so lahko povsem klasično zasnovani. Če v njih ne želite izstopati, izbirajte med sandali v nevtralnih odtenkih, peta je lahko nizka, nižja ali visoka. Če pa bolj kot na samo oblačilo prisegate na obutev, si privoščite odbite, zanimive, mamljive sandale, ki bodo javnosti jemale dih.Še posebej atraktivni so poletni sandali s trakovi ali pa takšni s cofki, ki so pred leti poželi velik aplavz. Kjer koli so se predstavnice nežnejšega spola pojavile s sandali s pisanimi cofki, so bile zagotovo v središču pozornosti

Morski poletni sandali

Visoki sandali za poletje za še privlačnejši outfit

Nizki ali visoki poletni sandali? Morda kar oboji, a za različne priložnosti. K svoji poletni obleki obuti visoke ali nizke sandale? Lahko oboje. Poletni sandali z visoko peto se bodo k obleki odlično podali, ko boste z njimi odhajali na delovno mesto. Kombinacija sandal z nizko peto in obleke pa se odlično obnese za večerni sprehod po mestu.Visoki sandali za poletje vsekakor poskrbijo za najprivlačnejši outfit. Kombinirate jih lahko s krilom, obleko, elegantnimi hlačami, ne nazadnje tudi s kavbojkami. Pisani sandali z izjemno visoko polno peto, kavbojke in bela poletna majica so odlična kombinacija za prvi romantični zmenek. Preizkusite!

Modna in igriva poletna obutev

Poletje je praviloma asociacija na veselje, toplino, počitnice, prosti čas; skratka na vse, kar je pozitivnega. Zakaj torej ne bi bila pozitivno obarvana tudi vaša obutev? Sploh pa je to še toliko bolj dobrodošlo, če ste pristaš oblačil nevtralne barve. Bela oblačila se v vročih dneh odlično obnesejo. Da ne boste preveč dolgočasni, si nadenite modno in igrivo obutev. Poletni sandali s pisanimi trakovi ali pa cofki so več kot odlična izbira.Po drugi strani pa imejte v svoji garderobni omari prostor tudi za sandale, ki so primernejše za bolj svečane oziroma slavnostne dogodke. Tudi te so lahko nekoliko igrive, a večji poudarek v tem primeru dajte raje eleganci. Poletni sandali spridihom elegance vam bodo odlično koristili tudi na delovnem mestu ali na kakšnem sestanku, kjer morate delovati nekoliko resneje.

Črno-beli poletni sandali

Ustrezno vzdrževanje poletne obutve

Ker so nekateri poletni kosi obutve tako zelo dragoceni, pa ne zato, ker bi nas stali preveč denarja, temveč ker izgledajo res nekaj posebnega, si jih najverjetneje želimo čim dlje časa hraniti pri sebi in uporabljati tudi naslednjo sezono.Kaj storiti, da bodo izbrani poletni sandali čim dlje časa videti kot novi? V prvi vrsti jim doma odmerite primeren prostor, kjer jih boste vedno hranili na enem in istem mestu. Nanje ne postavljajte drugih obuval. Sicer pa sta nega in vzdrževanje ne nazadnje odvisna tudi od vrste materialov. Pri nakupu nove poletne obutve prodajalce vedno vprašajte tudi po ustreznih sredstvih za čiščenje. Veliko pa boste naredili že s tem, da bodo poletni sandali prav po vsakem nošenju očiščeni s primerno navlaženo krpo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja