Odlični poletni outfiti za druženje s prijatelji ali v dvoje

Poletje dovoljuje veliko izbire – tako pri oblačilih kot pri obutvi. V javnosti lahko pokažete nekaj več gole kože, toda vse v mejah normale. Nekaj kosov oblačil in obutve vam je najverjetneje ostalo še iz prejšnje sezone, vsekakor pa si boste privoščili tudi nove – takšne, k so v modi, trendu in na sploh in. Predstavnice nežnejšega spola že pred poletjem brskajo za možnostmi odličnih kosov. Na seznamu must have opreme so vsekakor tudi poletni sandali.

Pri nas najzahtevnejšim strankam nudimo najatraktivnejše sandale za poletje. Na voljo so številni modeli, zasnove – sandali s nižjo, višjo in ekstremno visoko peto; tudi s polno. Ponudba zadovoljni vsako sledilko najnovejših modnih trendov na področju obutve. Naša ponudba je premišljeno izbrana. Najpomembneje je, da se prav vsak par sandalov odlično poda k čim več različnim kosom oblačil.

Poleg bogate ponudbe s poletnimi sandali smo za vas pripravili nekaj odličnih nasvetov, kako se urediti za poletno druženje s prijatelji ali pa v dvoje. Vas zanima? Vsekakor!

Mikaven outfit za druženje z najboljšimi prijateljicami

Poletni čas je nemogoče preživeti v samoti. To je čas druženja, veselja, zabave, sprehodov ob morju, pitja kave ob poznih večerih. Svoje najljubše prijateljice ne boste presenetili samo z novo izbiro lokala, temveč tudi s svojim novim poletnim izgledom. Poskrbite, da ji bodo v oči najprej padli vaši novi poletni sandali.

Poletni sandali z nizko peto? Visoko? Polno? To je povsem vaša odločitev. A pri izbiri mislite tudi na to, v kaj se boste oblekli. Če ste do sedaj na kave hodile v samo nizkih sandalih, ki jih pravzaprav ni nihče opazil, je čas za ekstravagantno spremembo! Izberite poletne sandale z visoko polno peto. V trenutku bo vaša postava vitkejša, drugačna, veliko privlačnejša. Posledično pa lahko poleg kombinirate kar koli. Glede na to, da se dobite z najboljšo prijateljico, se tokrat odenite v kos, ki ugaja tudi njej.

Privlačen poletni outfit za srečanje s prijatelji, ki jih niste videli že zelo dolgo časa

Ko ste povabljeni na srečanje s prijatelji ali pa bivšimi sošolci, ki jih morda niste videli že več kot desetletje, se vaša misel kaj hitro znajde pri vprašanju, kaj boste oblekli in obuli. Nanje namreč želite narediti vtis samostojnega, samozavestnega in zadovoljnega človeka.

Outfit je v manjši meri vsekakor odvisen tudi od lokacije srečanja. Če bo srečanje nekoliko bolj sproščeno – na primer na domu katerega od prijateljev – ste pri izbiri oblačil in obutve lahko veliko mirnejši. Če pa se boste z njimi srečali v priznani gostilni na večerji, si dovolite biti elegantni, privlačni, moderni, lepi; takšni v trendu!

A ne glede na to, kam vas bo popeljalo srečanje, so poletni sandali atraktivnega izgleda odlična izbira. Odlično izbran model sandala lahko kombinirate tako s hlačami kot krilom, kavbojkami, poletnim pajackom. Pazite pa pri izbiri pete. Visoka peta sandalov vam ponuja večjo mero svobode pri izbiri oblačil.

Turkizna poletna tunika, obleka

Najatraktivnejši poletni outfit za romantično druženje v dvoje

Ko ste povabljeni na romantični zmenek, brez pomislekov pohitite v svojo najljubšo prodajalno z oblačili in obutvijo. To je vse pogosteje kar spletna trgovina, ki vam na enem mestu ponuja prav vse. Poletni zmenek v dvoje pa je še toliko mikavnejši, sploh če ste povabljeni na druženje ob morju ali jezeru. A čeprav boste s svojo ljubljeno osebo posedali nekje v naravi, se oblecite kar se da atraktivno. Če boste na zmenek prišli v trenirki in supergah, zagotovo ne boste naredili najboljšega vtisa. Veliko boljša izbira so kavbojke, mikavna poletna pisana majica in najatraktivnejši poletni sandali, ki bodo izstopali sto na uro. Če se boste večino časa sprehajali, so dobrodošla izbira poletni sandali z nizko peto. Če boste posedali ali pa se v družbi svojega izbranca odpravili na večerjo, si kar privoščite sandale s čim višjo peto. Tudi k takšni vrsti sandalov se odlično podajo lepo zasnovane kavbojke. A za zmenek ste lahko brez večjih pomislekov nekoliko drznejše. Oblecite krajše krilo ali pa oblekico.

Resen, ne prestrog poletni outfit za poslovni sestanek

Če mislite, da posel poleti počiva, se motite. Nekatere najuspešnejše osebe delajo skozi vse leto in med njimi ste morda tudi sami. Poleti, ko so temperature najvišje, se je še posebej težko odločiti, v kaj se obleči in obuti, sploh če imate poslovni sestanek s partnerji, ki jih še ne poznate prav dobro.

Poletni outfit za poslovni sestanek naj bo resen, a vendarle naj ne bo prestrog. Kaj pa elegantno zasnovan pajac v nevtralni barvi in pisani poletni sandali s precej visoko peto? Lahko tudi obratno: večbarvni ne preveč vpadljiv pajac in enobarvni sandali s polno visoko peto? V obeh primerih boste zagotovo odlično izpadli. Poslovni partnerji vas bodo jemali kot resno in samozavestno osebo, po drugi strani pa bodo cenili, da imate smisel za modo. Za najbolje krojen pajac, ki se vam bo 100 % podal na vašo postavo, poprosite svojo šiviljo, da vam ga povsem ukroji glede na vaše mere.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja