Sandali s peto in veliko mero elegance

Naša spletna prodajalna cityfashion.si je všečna tudi najzahtevnejšim strankam, saj v njej prav vedno najdete kaj novega. Tokrat največjo pozornost namenjamo naši ponudbi sandal. Poletni sandali različnih zasnov popestrijo še tako dolgočasen outfit. Če pa je ste velika pristašica pisanih oblek, se pri nas prav tako najde veliko vrst sandal v nevtralni barvi.

Ne glede na to, ali boste izbrali pisane ali enobarvne sandale za poletje, boste v njih zagotovo videti izjemno modni in atraktivni.

Še posebej priljubljeni pa so sandali s peto, ki prinašajo izjemno veliko mero elegance. Takšni poletni sandali vas lahko spremljajo tudi na najbolj slavnem dogodku, po drugi strani pa se vanje lahko obujete tudi tedaj, ko se s prijateljico odpravite na hiter klepet ob kavi.

Poletni sandali z močnim barvnim odtenkom

Toplejši dnevi in večeri kar sami od sebe kličejo k bolj intenzivnim barvnim odtenkom. Če se najraje oblačite v poletna oblačila nevtralnih odtenkov, so poletni sandali s peto v močnem odtenku še toliko bolj dobrodošla izbira. Barvnih odtenkov je veliko. Sandali v barvi fuksije so izjemno vpadljivi že na prvi pogled. A pomembno je tudi, da so nosljivi in kar se da udobni. Pri nas dajemo slednjemu izjemno velik pomen; seveda tudi na sam izgled in zasnovo ter na barvne odtenke.

Beli sandali s peto ali nizki

Beli sandali delujejo izjemno preprosto in lepo, ne glede na to, ali so nizki ali z višjo peto; ne nazadnje tudi s platformo. Sandale v belem bi morala imeti prav vsaka ženska – primerne so za vse starosti. V belih sandalih s peto ali brez je noga videti veliko elegantnejša pa tudi veliko bolj mladostna. Super, kajneda?

Color block sandali s peto

Se radi poigravate z barvnimi kombinacijami? Če je to na področju obutve, ste zagotovo videti še posebej opaženi. Pisani poletni sandali s peto ali pa brez potrebujejo samo še preprosto torbico in nekaj povsem bazičnega. Na takšen način si boste namreč zagotovili več kot odličen stil. A pazite, da je peta dovolj udobna!

Črni sandali s peto so večni

Le katera ženska v svoji prepolni garderobni omari nima črnih sandal s peto. Odlično izbira so tudi sandali brez pete ali pa z nekoliko nižjo. Vsekakor pa ni nujno, da je prav cel sandal črn. Lahko je črn s preobratom – to je model, pri katerem gre ponovno za igro barv ter vzorcev, a tokrat samo na zadnjem delu sandala. Takšen model sandal morda ni najprimernejša izbira za vse tiste ženske z močnimi nogami.

Sandali s živalskim potiskom

Super izbira za sodobni čas so poletni sandali s peto z živalskim potiskom. Takšen potisk namreč odlično poskrbi za piko na i in ravno zato bi takšno vrsto sandal morala imeti prav vsaka ženska. Sandali s peto delujejo še veliko bolj ženstveno, če se med živalskim potiskom pojavi kanček roza barvnega odtenka.

Sandali s peto v črno-beli kombinaciji

Poletni sandali s peto v črno-beli kombinaciji sodijo v kategorijo obuval, ki veljajo za večna. Igra s karo vzorcem je zagotovo med najbolj vrhunskimi. Takšni sandali s peto pa vsekakor niso dobrodošli samo za večerne izhode. Sicer pa so v trendu zlasti takšni, ki vključujejo veliko tankih trakov okoli narta in gležnja. Posledično so nekateri modeli takšni, da pri njih ne gre za izjemno odprti tip sandala.

Bazični in nizki sandali

Kot vidite večino časa v ospredje postavljamo poletne sandale s peto, ki so res top izbira. Po drugi strani pa ne moremo niti nizkim in bazičnih poletnih sandal, ki so prejšnjim pravo nasprotje, a vseeno lahko fantastična izbira. V resnici so bazični in nizki sandali nujni za prav vsako sezono, tako da je priporočljivo imeti tudi tovrstne. Kar pa je največji plus, pa je zagotovo to, da se odlično kombinirajo prav z vsem; tudi z dolgimi poletnimi oblekami. Obenem pa so nizki sandali noro udobni – ves čas imamo občutek, da smo bosonogi. Za poletne dni priporočamo takšne v zlatem odtenku!

Sandali s peto v črno-beli kombinaciji

No, da ne bomo spregledali vseh ljubiteljic sandal s srednjo peto. Sandali s peto in nizko peto so bili že postavljeni v ospredje in pri nas imamo veliko odlične ponudbe, ki se jo splača pobliže pogledati. Zamikal vas ne bo samo ekstra atraktiven izgled sandal, temveč tudi dostopna cena in kakovostni materiali.

Poletni sandali s srednjo peto so med drugim odlična izbira za poletni delovni čas. Lahko jih kombinirate s svojo elegantno službeno opravo. In ker peta ni previsoka, se z njimi udobno sprehajate po pisarni in tudi izven nje.

Kot lahko opažate, je ponudba polenih sandal izjemno velika. A še preden pobrskate po naših prodajnih policah s sandali, naredite temeljit načrt, iz katerega bo jasno razbrati, kaj si pravzaprav želite. Po drugi strani pa se lahko brez kakršnih koli priprav lotite nakupovanja. Četudi imate pri roki vnaprej pripravljen načrt z oznako sandal, vas bo zagotovo zamikal poletni sandal, na katerega niste računale.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja